مسترکار - دنیای خودرو

صنایع استان مرکزی چقدر آب مصرف می کنند؟

صنایع استان مرکزی چقدر آب مصرف می کنند؟ به گزارش مستر کار، مرکزی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی اظهار داشت: میزان مصرف آب در قسمت صنعت این استان به صورت میانگین ۴.۷ میلیون مترمکعب است.



حشمت اله عباسی در گفتگو با ایسنا، در مورد تعرفه آب بهای صنایع اظهار نمود: تعرفه آب بهای صنعتی تا ظرفیت قراردادی، ۷۰ هزار ریال و مابقی بالاتر از ظرفیت، ۳۵۰ هزار ریال است.

وی بیان نمود: درصد مصرف آب واحدهای صنعتی در ۱۰ ماه گذشته، از کل مصرف استان، ۴.۷ درصد و به میزان ۵۲۰ هزار متر مکعب و تعداد انشعاب با کاربری صنعتی پنج هزار و ۳۴۸ فقره است.

وی ضمن اشاره به این که میزان مصرف آب صنایع نسبت به گذشته کاهش پیدا نکرده است، اظهار داشت: در محاسبه آب بها فرقی بین صنایع آب بر و غیر آب بر وجود ندارد به صورتی که تا میزان ظرفیت تعیین شده، طبق تعرفه صنعتی و مصرف بیشتر از ظرفیت با تعرفه آزاد حساب می شود.

وی با اشاره به اینکه میزان مصرف آب در قسمت صنعت به صورت میانگین ۴.۷ میلیون مترمکعب است، اظهار داشت: آب در حوزه صنعت در دو بخش شرب و فرایند صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد که عمدتا شرکتهای آبفا تأمین کننده آب آشامیدنی هستند و غالب آب مصرفی حوزه فرایند صنعتی توسط چاه یا آب تحویلی و امتیازات واگذاری آب منطقه ای رقم می خورد، مثل پالایشگاه و پتروشیمی که هم اکنون مشترک آبفا نیستند و از امتیاز چاه های زیر زمینی یا آب تحویلی از آب منطقه ای برای فرایند صنعتی استفاده می نمایند.

عباسی اظهار داشت: صنایع مطابق قانون بودجه سال قبل و قوانین بالادستی باید به منظور صرفه جویی در آب های زیرزمینی یا آب آشامیدنی، با اجرای قانون بازتخصیص، از آب دریا یا پساب استفاده نمایند که قرارداد سرمایه گذاری مشترک پالایشگاه و پتروشیمی در حوزه آبفای شازند و آستانه و مهاجران در جهت این موضوع است.





منبع:

1403/11/14
10:10:17
17
5.0 از 5
تگهای خبر: سرمایه گذاری , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
mastercar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر كار محفوظ است

مستر كار

فروش خودرو و اخبار خودرو