گلایه از نبود پایانه صادراتی فرش در سمنان
به گزارش مستر كار رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از نبود پایانه صادراتی بعنوان مهمترین چالش پیش پای فرشبافان استان سمنان نام برد و اظهار داشت: فقدان پایانه صادراتی سبب شده كه فرش استان از مبادی دیگر استان ها صادر شود.
به گزارش مستر كار به نقل از ایسنا، بهروز اسودی در نخستین جلسه كارگروه فرش دستباف استان كه در استانداری انجام شد از تولید سالانه 24 هزار متر مربع فرش دستباف در این استان آگاهی داد و اظهار نمود: سالیانه 24 هزارمترمربع فرش دستباف توسط بافندگان خانگی و بافندگان شاغل در كارگاها و مجتمع های قالیبافی در استان تولید می شود.
وی تعداد شركت های تعاونی فعال در حوزه فرش دستباف در این استان را حدود 26 شركت عنوان نمود و اضافه كرد: از این تعداد، 20 شركت تعاونی فرش دستباف شهری و 6 تعاونی فرش دستباف روستایی هستند كه زیر نظر دو اتحادیه شركت های تعاونی فرش دستباف روستایی و اتحادیه شركت های تعاونی صنایع دستی و فرش دستباف شهری فعالیت می نمایند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان اشاره كرد: بیشتر از 10 هزار بافنده فعال و تعداد 8 مجتمع قالیبافی در استان وجود دارد كه این تعداد بافنده در 90 كارگاه متمركز و غیر متمركز در استان فعالیت می نمایند.
اسودی با اشاره به اینكه بیشتر از 80 درصد از تولیدات فرش دستباف در استان صادراتی هستند، نبود پایانه صادراتی برای فرش دستباف در استان را از مهمترین چالش های این صنعت مهم عنوان نمود و اضافه كرد: به سبب اینكه در استان پایانه صادراتی فرش وجود ندارد صادرات فرش بوسیله استان های هم جوار صورت می گیرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان اظهار نمود: افزایش قیمت مواد اولیه و كمبود سرمایه و همین طور اختصاص نیافتن تسهیلات كم بهره از مهمترین مسایل و مشكلات بافندگان فرش در استان است.
وی اشاره كرد: با عنایت به اینكه در استان مواد اولیه بوسیله استان های بزرگ و غیرمستقیم تهیه می شود، هزینه تأمین آن برای قشر بافنده سنگین بوده و بعضی از شركت ها نیز با قیمت بالاتری این مواد اولیه را عرضه می كنند.
منبع: مستر كار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب