شروع به کار سومین نمایشگاه تستا از ۲۳ آذر
به گزارش مستر کار دبیرکل شورایعالی علوم، تحقیقات و فناوری از برگزاری سومین دوره نمایشگاه تستا از روز ۲۳ آذرماه جاری اطلاع داد و اظهار داشت: این نمایشگاه با هدف عرضه نیازهای پژوهشی و فناورانه، بسترسازی برای تجاری سازی یافته های فناورانه در هفته پژوهش و فناوری برگزار می گردد.
به گزارش مستر کار به نقل از ایسنا غلامحسین رحیمی شعرباف، در نشست آنلاین امروز، تعیین سیاست های تجاری سازی و کاربست دستاوردهای پژوهشی، انتقال و اشاعه فناوری در کشور و تعیین سیاست های لازم برای پشتیبانی از فعالیت نهادهای مدنی و بخش غیر دولتی را از وظایف و اختیارات شورایعالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) دانست و اضافه کرد: بر این اساس دبیرخانه شورایعالی عتف در جهت اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری و همینطور انجام وظایف خود از سال ۹۷ به برگزاری نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی (تستا) اقدام نموده است.
وی ضمن اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه تستا، اظهار نمود: در این نمایشگاه، ۹۰۰ تقاضای فناورانه از جانب ۷۰ سازمان و شرکت عرضه شد که در نهایت منجر به انعقاد ۸۹ تفاهمنامه همکاری بین عرضه دهندگان نیازمندی و شرکتهای فناور شد.
رحیمی برگزاری دومین دوره نمایشگاه تستا را در سال ۱۳۹۸ دانست و اظهار نمود: این نمایشگاه با هدف شناسایی نیازهای پژوهشی و فناورانه، بسترسازی برای تجاری سازی یافته های پژوهشی و فناوری های توسعه یافته و همینطور برقراری ارتباط سازنده میان بخش عرضه و تقاضای فناوری از ۲۶ تا ۲۹ آذر ماه سال ۱۳۹۸، همزمان با بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار و هفتمین نمایشگاه «تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران»، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.
دبیرکل شورایعالی علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: در دومین دوره از نمایشگاه ۸۵ سازمان و شرکت در چارچوب سه نهاد شهرداری تهران، صندوق نوآوری و شکوفایی و وزارت صنعت، معدن و تجارت حضور داشتند که در مجموع بیشتر از ۶۰۰ نیاز فناورانه خویش را در چارچوب مواد، قطعات، تجهیزات و سیستم های مورد نیاز خود عرضه دادند.
رفع چالش ها در یک نمایشگاه فناورانه
وی رفع نیازمندی های کشور را از اهداف برگزاری نمایشگاه تستا نام برد و تصریح کرد: بر این اساس اعلام کردیم که کلیه دستگاه ها موظف می باشند مشکلات و نیازهای فناورانه خویش را به همراه اهداف، نتایج مورد انتظار، استانداردها، خصوصیت های مورد نظر و نحوه تأمین منابع مالی خود از راه سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) مستقر در دبیرخانه شورای عای عتف، به صورت عام به فراخوان بگذارند.
دبیرکل شورایعالی علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: با عنایت به ماهیت نمایشگاه های تقاضا محور، در ادبیات حوزه سیاستگذاری این نمایشگاه ها بعنوان یکی از ابزارهای مهم و دارای اثربخشی بالا برای برقراری ارتباط و تعامل بین عرضه و تقاضای فناوری شناخته می شود. همینطور از قابلیت این نمایشگاه ها میتوان برای فعال کردن ظرفیت های موجود در صنایع و رونق بخشیدن به فضای کسب و کار بهره گرفت.
برگزاری سومین تستا در سال جاری
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به سومین دوره نمایشگاه تستا اشاره و تصریح کرد: دبیرخانه شورایعالی عتف با همکاری دستگاههای اجرایی و با استفاده از ظرفیت فناوری اطلاعات، نسبت به ایجاد سازوکاری جامع، مناسب، پویا، هوشمند و یکپارچه برای اطلاع از نیازمندی های پژوهشی و فناورانه دستگاههای اجرایی و جهت دادن فعالیتهای تحقیقاتی و فناورانه کشور به سمت نیازمندی های احصاء شده، مبادرت به برگزاری سومین دوره از نمایشگاه تستا کرده است.
وی برگزاری این نمایشگاه را با هدف عرضه نیازهای پژوهشی و فناورانه، بسترسازی برای تجاری سازی یافته های پژوهشی و فناوری های توسعه یافته و همینطور برقراری ارتباط سازنده میان بخش عرضه و تقاضای فناوری دانست که از روز ۲۳ آذرماه شروع به کار خواهد نمود و تا روز ۲۶ آذر ماه سالجاری ادامه خواهد داشت.
رحیمی برگزاری سومین دوره از نمایشگاه تستا را همزمان با بیست و دومین نمایشگاه «دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار» و نهمین نمایشگاه «تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران» دانست که در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در سالن ۷ برگزار می گردد.
منبع: mastercar.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب