در گفت وگو با مستر كار مطرح شد
پیشبینی مشوق های صادراتی برای صادرکنندگان فرش دستباف
به گزارش مستر کار، مدیرعامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف بر ضرورت پشتیبانی از قالیبافان و بافندگان فرش تصریح کرد و پیشبینی مشوق های صادراتی برای صادرکنندگان فرش را خواهان شد.
عبدالله بهرامی در گفتگو با ایسنا، با تکیه بر لزوم پشتیبانی از صادرکنندگان فرش اظهار نمود: هم اکنون بخشی از مشکل صادرات فرش ناشی از خودتحریمی داخلی است و موانع و محدودیت ها برای صادرکنندگان فرش باید برداشته شود.
وی اضافه کرد: صرفنظر از تحریم های بیرونی، مصوبه تعهد ارزی بانک مرکزی و عدم پشتیبانی از بافندگان و صادرکنندگان هم سبب شده تولید فرش دستباف کاهش پیدا کند و به یک سوم برسد.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف با اشاره به اینکه صادرکنندگان فرش مشوقی ندارند، اضافه کرد: در گذشته به هر فرشی که صادر می شد درصدی جایزه صادراتی تعلق می گرفت، اما امروز آن جایزه صادراتی نه تنها وجود ندارد بلکه ارز حاصل از صادرات باید به حساب بانک مرکزی بازگردد.
بهرامی در عین حال به مشکل قالیبافان در تأمین مواد اولیه اشاره نمود و اظهار داشت: در بحث تولید پشم بزرگترین تولید کننده پشم در جهان هستیم، ولی به علت آن که فرآوری نداریم سالانه حدود ۶۵ میلیون تن پشم وارد می شود در صورتیکه اگر در قسمت فرآوری پشم سرمایه گذاری نماییم، نیاز بافندگان فرش به مواد اولیه برطرف می شود.
وی ضمن اشاره به وجود بیشتر از ۲ میلیون بافنده فرش در گذشته اظهار نمود: به علت عدم حمایت و نبود انگیزه و مشکلات معیشتی، امروز زیر یک میلیون بافنده در کشور وجود دارد که از این راه ارتزاق می کنند.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف در انتها بر ضرورت پشتیبانی از قالیبافان و بافندگان فرش تصریح کرد و پشتیبانی از صادرکنندگان فرش دستباف و پیشبینی مشوق های صادراتی برای آنها را خواهان شد.
منبع: مستر كار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب