هوشمندسازی کنترل و مدیریت گاز در همکاری بخش های خصوصی و دولتی
مستر کار: همکاری چهار جانبه بخش های خصوصی و دولتی سبب شد تا پلت فرم ˮکنترل و مدیریت هوشمند کنتورهای گازˮ مبتنی بر اینترنت اشیا در کشور پیاده سازی شود.
به گزارش مستر کار به نقل از ایسنا، محسن ابوئی مهریزی، رییس هیات مدیره یکی از شرکت های دانش بنیان مجری این طرح با اعلان اینکه قبل تر بابت تولید "مودم های سیمکارت خور" از تسهیلات صندوق نوآوری به مبلغ ۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان نیز بهره مند شده ایم، اظهار داشت: پلت فرم "کنترل و مدیریت هوشمند کنتورهای گاز" برمبنای انتشار فراخوانی از طرف شرکت ملی گاز طی فراخوانی در اواخر سال ۹۶ با هدف تولید محصولی بمنظور کنترل و مدیریت هوشمند کنتورهای گاز طراحی و ساخته شد و موفق به عقد قرارداد با این شرکت شدیم.
وی درباره تفاوت هوشمندسازی کنتورهای گاز با کنتورهای برق و آب اظهار داشت: در پروژه هوشمندسازی کنتورهای گاز، ما به سبب استانداردهای بالای حفاظتی و امنیتی و نیز در دسترس نبودن برق ناچار هستیم از زمینه های ارتباطی مبتنی بر اینترنت اشیا (IoT) استفاده نمائیم، پس امکان استفاده از شبکه های موجود موبایلی که در سایر حوزه های اندازه گیری استفاده می شود، وجود ندارد.
مهریزی اشاره کرد: ما از اوایل سال ۱۳۹۷، طی تفاهم نامه همکاری مشترک با شرکت کنترل گاز اکباتان که در همدان مستقر است و بستر ارتباطی NB-IoT شبکه ایرانسل، کار مشترکی را با این شرکتها شروع کردیم و این مجموعه تلاش می کند اکوسیستم هوشمندسازی در بخش اندازه گیری را به بهترین شکل پیاده سازی کرده و راه را برای ورود به سایر ورتیکال ها باز کند.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وی افزود: این طرح حاصل همکاری ۴ جانبه بخش های خصوصی و دولتی است و آمادگی داریم که بعد از تایید شرکت ملی گاز که مشتری نهایی آنست، محصول کنتورهای هوشمند گاز را در سطح مشترکین موردنظر کارفرما ارائه پیاده سازی نماییم.
رئیس هیات مدیره این شرکت دانش بنیان یادآورشد: مجریان این طرح درصدد هستند تا علاوه بر ارائه توانمندی این مجموعه مشارکتی، با ایجاد همگرایی بین بازیگران این حوزه، زمینه را برای عملیاتی سازی این پروژه ملی فراهم آورند.
منبع: mastercar.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب