اتاق اصناف تهران اطلاعیه داد؛
جزئیات مجوز ویژه فعالیت اصناف در ماه مبارک رمضان
به گزارش مستر کار اتاق اصناف تهران در اطلاعیه ای بر ضرورت اجرای دستورالعمل مجوز ویژه فعالیت اصناف در ماه مبارک رمضان تاکید نمود.
به گزارش مستر کار به نقل از مهر، اتاق اصناف تهران در اطلاعیه ای اعلام نمود که طرح انتظام بخشی «تأمین نظم و امنیت در صنوف و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان» با همکاری پلیس اماکن و اتاق ها و اتحادیه های صنفی اجرا می شود.
بر این اساس و با عنایت به تاکید پلیس اماکن در تاریخ ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ به اتاق اصناف ایران، مسئولیت نیازسنجی تعداد واحدهای صنفی که مجاز به فعالیت در ماه مبارک رمضان هستند (با در نظر گرفتن شاخص هایی نظیر تناسب بافت جمعیت، میزان مسافرین ورودی به شهر، تعدد ورودی و خروجی شهر و …) و معرفی متقاضیان واجد شرایط- به ادارات نظارت بر اماکن عمومی-برای دریافت مجوز ویژه فعالیت در ماه مبارک رمضان با اتحادیه های صنفی مربوطه است.
به باعث دستورالعمل پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، در صورت بالا بودن تعداد اعضای زیر پوشش حائز شرایط، لازم است اتحادیه های صنفی مربوطه نسبت به شیفت بندی آنان در دو نیمه یا سه دهه اقدام نمایند.
همچنین رعایت ضوابط ذیل الزامی است:
صدور مجوز ویژه رمضان برای واحدهای صنفی پذیرایی باید صرفا برای واحدهای مجاز و دارای پروانه کسب معتبر صورت گیرد.
واحدهای صنفی آبمیوه و بستنی، سرو قهوه، کافه و کافی شاپ، قهوه خانه و سفره خانه و هر نوع واحد صنفی که خدمات پذیرایی عرضه می کنند تا افطار حق فعالیت ندارند.
واحدهای صنفی که برای آنها مجوز فعالیت ویژه رمضان صادر می شود باید نسبت به پوشاندن شیشه های در و پنجره و ویترین واحد صنفی خود (به نحوی که از بیرون داخل واحد صنفی قابل رؤیت نباشد) اقدام نمایند و اطلاع رسانی لازم با نصب بنر و پلاکاردی در خصوص اینکه «این واحد صنفی برابر مجوز صادره از مراجع مرتبط (اتحادیه و اماکن) می تواند برای مسافران عرضه خدمات کند» صورت گیرد.
نحوه صدور مجوز برای واحدهای صنفی باید محدود و متناسب با محل، منطقه، شهر بگونه ای باشد که حرمت ماه مبارک رمضان حفظ شده و تفاوت این ماه با ایام ماه های عادی قابل لمس باشد.
فعالیت واحدهای صنفی اغذیه فروشی دارای مجوز هم نباید باعث تشکیل صف مشتریان مقابل واحدهای صنفی در ماه مبارک رمضان شود.
عرضه غذاهای کبابی و دودزا در طول روز تا پیش از افطار ممنوع می باشد.
تمامی واحدهای صنفی پذیرایی و اغذیه فروشی (اعم از بیرون بر، کترینگ، اینترنتی و …) باید با شرایط گفته شده مجوز فعالیت ویژه رمضان از ادارات نظارت بر اماکن عمومی دریافت کنند.
واحدهای صنفی کله پزی، حلیم و آش پس از افطار مجاز به پذیرش مشتری در داخل واحد صنفی بوده، ازاین رو یک ساعت پیش از افطار به صورت بیرون بر می توانند فعالیت کنند.
لازم به ذکر است از جانب پلیس نظارت بر اماکن عمومی و گشت های نظارتی اتاق اصناف تهران و اتحادیه های صنفی با متخلفان، برخورد قانونی خواهد شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب