استاندارد الزامی قطعات خودرو به ۱۰۰۰ می رسد
به گزارش مستر کار، رئیس سازمان ملی استاندارد اظهار داشت: مطابق هدفگذاری انجام شده، تا آخر سال ۱۴۰۲ تعداد استانداردهای الزامی برای قطعات خودرو به یک هزار قطعه می رسد.
به گزارش مستر کار به نقل از مهر، مهدی اسلام پناه در یک برنامه خبری در مورد استاندارد الزامی قطعات خودرو، عنوان کرد: زمانیکه کار تعیین استاندارد الزامی برای قطعات خودرو را شروع کردیم کمتر از ۵۴ قطعه استانداردسازی شده بود، در حالیکه خودرو متشکل از چند هزار قطعه است.
دبیر شورایعالی استاندارد اظهار داشت: هدف گذاری شده تا آخر سال ۱۴۰۲ تعداد استانداردهای الزامی برای قطعات خودرو را به یک هزار برسانیم؛ البته این کار ساده ای نیست و پشتوانه علمی و فناورانه می خواهد که عزم ما برای انجام این کار جزم است.
اسلام پناه در رابطه با استانداردهای الزامی ۸۵ گانه خودرو، اظهار داشت: این استانداردها جزو استانداردهای ایمنی و عملکردی است که طبق دستور رئیس جمهور و قانون باید اجرایی شود.
وی با اشاره به اینکه کیفیت خودرو های داخلی باید بالا برود و این خواست و حق مردم است، افزود: اگر این مسیر در سالهای گذشته پیموده می شد، شاهد مسائل و مشکلات کنونی در صنعت خودرو نبودیم.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به اینکه برخی از خودروسازها الزامات ۸۵ گانه را بر تولیداتشان منطبق کرده اند، اظهار داشت: فرصت لازم را برای اجرای استانداردهای ۸۵ گانه به خودروسازان داده ایم. امیدوارم که بقیه خودروسازان هم این استانداردها را رعایت نمایند و خواست مردم در رابطه با کیفیت و ایمنی محصول را پاسخ دهند.
وی در پاسخ به این که آیا خط تولید خودرویی متوقف می شود یا خیر، خاطرنشان کرد: اگر خودروسازان استانداردها را رعایت نکنند برابر قانون عمل می شود، به کمیسیون ماده ۴۲ قانون فراخوانده می شوند و به آنها تذکر داده می شود.
این مقام مسؤول همینطور در رابطه با مبحث واردات خودرو اظهار داشت: از همان روز نخست که مقرر شد مجوز واردات صادر شود، از آن استقبال کردیم و آنرا کمکی پایدار، رقابتی و انحصارشکن برای اقتصاد کشور و بازار خودرو دانستیم. امروز سازمان ملی استاندارد ایران به منظور شکست انحصار موجود، شرایط را برای واردات خودرو بگونه ای رقم زده که میلیونها خودرو می تواند وارد کشور شود.
کاهش ۶ هفته ای تأیید صلاحیت کالاهای وارداتی
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در ادامه در رابطه با روند صادرات و واردات، توضیح داد: ۸۰ درصد واردات کشور که در زنجیره تولید از آن استفاده می شود، در بازه پنج تا هفت روز در دوره تحولی ارزیابی انطباق و تأیید صلاحیت می شود؛ در حالیکه در گذشته این مدت زمان به ۵۰ روز هم می رسید.
وی با اشاره به اینکه برای ترخیص کالای اساسی کارشناسان ما روی عرشه کشتی می روند، خاطرنشان کرد: این تکلیف گرایی در هیچ پروتکلی نیامده که کارشناس ما در فاصله چند مایلی که کشتی وارد لنگرگاه نشده روی عرشه کشتی برود، منتقل شود، اجازه کاپیتان کشتی گرفته شود، نمونه گیری شود و به سرزمین اصلی منتقل شود و به فرایند آزمایش برود؛ ما این کار را در جهت تسهیل و تسریع انجام دادیم که در عین حال بسیار کار پرخطری است.
اسلام پناه ضمن اشاره به پیگیری های دولتمردان بخصوص رئیس جمهور و معاون اول رئیس جمهوری، تصریح کرد: این پیگیری ها ما را بر آن داشت تا دپو و رسوبی در بنادر را رد و کالا و خدمت را سلامت وارد چرخه نماییم.
منبع: mastercar.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب